Lumeijstraat 51, Amsterdam € 449.000 kosten koper

Een riant, licht vier-kamer appartement (3 slaapkamers) van 93 m2 met een berging op de begane grond en (indien gewenst) een huur-parkeerplek in de parkeergarage van het complex. U kunt deze plek rechtstreeks overnemen van de huidige eigenaars. Het appartement, met een zonnig balkon met openslaande deuren, is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden pand (1994) aan de Lumeijstraat in een zeer geliefd deel van West (de voormalige Baarsjes). De Lumeijstraat is een rustig straatje op 5 minuten fietsen van de Jordaan, Oud-West, de hippe Foodhallen, het Erasmuspark en de Ten Katemarkt. Als u het rustige wijkje – waar de Lumeijstraat in ligt – uitloopt, wandelt u zo de gezellige drukte in met veel cafés, restaurants en winkels.

De indeling is als volgt:

Opgang vanaf de straat met op de tweede verdieping de ruime entree van het appartement. Vanuit deze entree zijn twee slaapkamers aan de achterzijde, de badkamer, het toilet en de technische ruimte/ kast/ berging, alsmede de ruime woonkamer met open keuken te bereiken. Aansluitend aan de open keuken ligt het ruime balkon met openslaande deuren op het westen met uitzicht op de binnentuinen. Aan de voorzijde is de grootste slaapkamer die vanuit zowel de woonkamer als vanuit de badkamer te bereiken is. In de onderbouw is nog een separate berging en de mogelijkheid bestaat om een parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage te huren.

De hele woning is voorzien van dubbelglas, een centrale verwarmingsinstallatie en een houten vloer. De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Omgeving:

Dit appartement, met ruime woonkeuken ligt in een rustig straatje midden in de meest bruisende wijk van Amsterdam. De Baarsjes zit vol met leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Daarnaast liggen het Erasmuspark, Vondelpark, Het Westerpark en Rembrandtpark allemaal op steenworp afstand. Verder wandel je zo Oud-West en de mooie Jordaan in of pak je via de Ten Katemarkt een hapje en een filmpje bij De Foodhallen. Als je ’s avonds los wil kun je lopend naar Club Lite, de Marktkantine of De School. De Albert Heijn zit om de hoek.

Vlakbij zijn praktische en leuke winkelstraten: de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat, Bilderdijkstraat, De Clercqstraat en de Kinkerstraat. De laatste jaren komen er voortdurend hippe cafés en restaurants bij (oa Wijncafé Partisan, Faam, Radijs, Café Cook en Bar Spek), en prettige (eet)winkels zoals bijvoorbeeld Stach. Op loopafstand is in het Erasmuspark het koffietentje Terrasmus, waar vaak culturele activiteiten zijn, en het Rembrandtpark. Ook voor kinderen is het een ideale buurt: er zijn heel veel goede speeltuinen, scholen en meerdere kinderboerderijen op loopafstand.

Bijzonderheden:
– Balkon op het westen (vanaf 14:00 tot zonsondergang zon);
– Huur van parkeerplek in de onderbouw mogelijk ca. € 150,- per maand;
– Afgekochte erfpacht tot 15-03-2043;
– Complex uit 1994;
– Houten vloer in heel de woning;
– Gebruiksoppervlakte wonen 93 m2 (Nen rapport aanwezig *);
– Professionele beheerder VvE;
– Servicekosten VvE € 75,- per maand;
– Dubbel glas.

Omgeving:
Dit appartement, met ruime woonkeuken ligt in een rustig straatje midden in de meest bruisende wijk van Amsterdam. De Baarsjes zit vol met leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Daarnaast liggen het Erasmuspark, Vondelpark en Rembrandpark allemaal op steenworp afstand. Verder wandel je zo de mooie Jordaan in of pak je via de Ten Katemarkt een hapje en een filmpje bij De Hallen. Als je ’s avonds los wil kun je lopend naar Club Lite, de Marktkantine of De School.

Het appartement is gelegen in een zeer geliefd stukje van de Baarsjes in een rustige straat, net om de hoek van de Maarten Harpertszoon Trompstraat met zijn statige huizen en brede stoepen. Vlakbij zijn praktische en leuke winkelstraten: De Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat. De laatste jaren komen er voortdurend hippe cafes en restaurants bij (oa Wijncafé Partisan, Faam en Bar Spek), en prettige (eet)winkels zoals bijvoorbeeld Stach.
De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 5 minuten fietsen, CS en Sloterdijk op 10 minuten fietsen. Op loopafstand zijn het Erasmuspark met het koffietentje Terrasmus, waar vaak culturele activiteiten zijn, en het Rembrandtpark. Ook voor kinderen is het een ideale buurt: er zijn heel veel goede speeltuinen en meerdere kinderboerderijen op loopafstand.

Bereikbaarheid:
De woning is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring afslag S105 (5 minuten) en met het openbaar vervoer (tramlijnen 7, 12, 13, 14 en buslijn 18). Zo kun je zonder overstappen naar Sloterdijk, CS, Artis, Museumplein en zelfs Zandvoort. Het Centraal Station en Amsterdam Sloterdijk bevinden zich op fietsafstand.

Vereniging van Eigenaren:
De vereniging bestaat uit de “Vereniging van Eigenaars Lumeijstraat 47 t/m 63 te Amsterdam”. De servicekosten bedragen € 75,00 per maand en bestaan uit: reservering ten behoeve van onderhoud, opstalverzekering en administratiekosten.

Eigendomssituatie:
Afgekochte recht van voortdurende erfpacht t/m 15 april 2043 (Algemene Bepalingen 1966).

Oplevering:
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Notaris:
De koper heeft de keuze voor een Amsterdamse notaris welke een koopakte zal opstellen conform Amsterdams Model.

Op aanvraag beschikbaar:
– VvE stukken;
– Lijst van zaken;
– Vragenlijst;
– Akte van levering;
– Splitsingsakte.

Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

(Bron: Stadsatlas: Willem van Lumey (1542-1576), aanvoerder van de watergeuzen voor Den Briel in 1572. Daarna door Willem van Oranje benoemd tot zijn luitenant en tot gouverneur van Holland. Werd ten slotte wegens zijn wreedheden ontslagen. De straat werd door de gemeente Sloten als Emmastraat gedoopt (Rb. Sloten 28-06-1911), maar deze en andere namen zijn na de annexatie van 1921 gewijzigd, omdat ze reeds elders in Amsterdam bestonden.)

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

Deze aanbiedingstekst is met de grootste zorg samengesteld op basis van door de verkoper (en/of derden) verstrekte informatie. Aan deze informatie kunnen noch jegens de makelaar, noch jegens de verkoper rechten worden ontleend.

Kenmerken:

Status Verkocht
Soort object Appartement
Bouwjaar 1994
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 4
Verkocht

Bel of mail ons!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op! 020 820 8778

Download de brochure

DOWNLOAD DE BROCHURE

Stel een vraag over dit huis:

Binnen één werkdag is je vraag beantwoord!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Overdracht

Status Verkocht
Vraagprijs € 449.000 kosten koper
Aanvaarding toelichting In overleg
Servicekosten € 75

Bouwvorm

Soort object Appartement
Soort appartement Bovenwoning
Kenmerken Appartement
Bouwjaar 1994

Indeling

Oppervlakte 93 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 1

Energie

Verwarming C.v.-ketel
C.V. Ketel Ja
Bouwjaar C.V. Ketel 2010
Warmwater Eigendom
Eigendom C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Geen Tuin

Bergruimte

Dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Recreatiewoning Nee

Voorzieningen

Voorzieningen Tv Kabel

Bekijk alle foto's van dit huis:

Bekijk alle video's van dit huis:

Bekijk alle plattegronden van dit huis: