Huis kopen

Samen met TipAmsterdam dé Aankoopmakelaar een huis kopen in Amsterdam

Je wilt graag een appartement of huis kopen in Amsterdam. Maar een huis is nog geen thuis. Een thuisgevoel krijg je door huis en buurt: het contact met buren, dat leuke café om de hoek, de zonnige bank in het groen, de winkel met die lekkere broodjes.

Een huis kopen met TipAmsterdam

TipAmsterdam Makelaar is thuis in de buurt. We presenteren alle huizen met uitgebreide informatie over de buurt. En in combinatie met persoonlijke ervaringen en hotspots van bewoners. Want iedere buurt in Amsterdam heeft zijn eigen sfeer, charmes en levensstijl.

Starter of doorstromer, het maakt niet uit: wij vinden het vooral leuk als mensen echt blij zijn en hun plek hebben gevonden. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar het huis en de buurt die bij jou passen. Ook als we hiervoor iets extra’s moeten doen. Zodat je huis straks ook een thuis wordt.

Bezichtigingen doen we trouwens gewoon op de fiets. Dus spring maar achterop!

Een starterswoning kopen?

Ga je voor het eerst een huis kopen in Amsterdam? Spannend! TipAmsterdam helpt je op een rijtje te zetten wat de mogelijkheden zijn voor je eerste koopwoning in Amsterdam.

>> Lees meer over huis kopen voor starters

Vaste scherpe tarieven

TipAmsterdam Makelaar hanteert vaste scherpe tarieven. En door de prestatiefee van 5% over het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopprijs zorgen we voor een win – win aankoop. Dat is wel zo prettig.

>> Bekijk onze scherpe tarieven

Diensten TipAmsterdam aankoopmakelaar

TipAmsterdam is lid van NVM en MVA

“Laatst hadden wij een koper met interesse in een pand op de Prinsengracht. Helaas stond dit niet meer in de verkoop. TipAmsterdam dé aankoopmakelaar is toen actief gaan rondbellen; de eigenaar bleek inmiddels naar een verzorgingshuis. Toen wij in contact kwamen met haar kinderen, ging het balletje rollen. Uiteindelijk kon onze klant het huis toch kopen; alle partijen waren hier erg blij mee. Dat het pand nu helemaal gerestaureerd gaat worden met behoud van originele details, geeft ons extra voldoening.”