Huis verkopen

Samen met TipAmsterdam verkoopmakelaar je huis verkopen

  • Hoe bepaal ik de vraagprijs van mijn huis?
  • Hoe kan ik mijn huis het beste verkoopklaar maken?
  • Hoe verkoop ik mijn huis of appartement zo snel mogelijk?
  • Doe ik de onderhandeling wel goed?

Bij het verkopen van je woning of appartement komt veel kijken. Je kunt bepaalde zaken zelf regelen óf je laat alles over aan TipAmsterdam Makelaar. Met onze kennis en ervaring kunnen wij je een hoop zorgen uit handen nemen en je kostbare vrije tijd besparen.

Snellere verkoop van je huis

  • Persoonlijke presentatie van huis en buurt
  • Professionele en interactieve presentatie van je huis
  • Bezichtigingen wanneer jou dat uitkomt

Persoonlijke presentatie van huis en buurt

Een koper zoekt een thuis en wil graag weten of huis en buurt bij hem passen. TipAmsterdam Makelaar plaatst filmpjes van je huis en brengt een persoonlijk verhaal over je huis en de buurt. In combinatie met interessante buurtinformatie, ervaringen van bewoners en hotspots op ons buurtblog. Het resultaat: een snellere verkoop van je woning.

>>Lees meer over de Amsterdamse buurten op ons buurtblog

Professionele en interactieve presentatie van je huis

Een realistische vraagprijs in combinatie met een super presentatie van je huis is een must voor een goede verkoop. TipAmsterdam Makelaars werkt samen met een professioneel bureau dat de gehele presentatie van je huis uit handen neemt. Zo komt je huis ‘tip top’ op o.a. Funda te staan.

Daarnaast zorgt TipAmsterdam Makelaar voor interactie rond je woning op de sociale media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en ons buurtblog. Zo bereiken we meer mensen in minder tijd en kan iedereen makkelijk en snel informatie delen over huis én buurt.

Bezichtigingen wanneer jou dat uitkomt

De potentiële koper van je huis wil graag in het weekend of na kantoortijd je huis komen bekijken; wat nu? Voor TipAmsterdam Makelaar is dit géén probleem. Wij vinden een flexibele houding belangrijk om je huis sneller te kunnen verkopen.

Gratis waardebepaling

Voordat je je huis of appartement gaat verkopen wil je natuurlijk eerst weten wat een realistische waarde is van je woning. TipAmsterdam Makelaar biedt je een gratis waardebepaling, zodat je precies weet waar je aan toe bent bij de verkoop van je huis.

>>Meer over de gratis waardebepaling

Diensten verkoopmakelaar TipAmsterdam bij je huis verkopen

TipAmsterdam is lid van NVM en MVA