Over ons

Onze visie als makelaar in Amsterdam

Bij het kopen of verkopen van je woning komt heel wat kijken. TipAmsterdam Makelaar verzorgt alle makelaarsdiensten, van een realistische waardebepaling tot een verzorgde en persoonlijke presentatie van je huis.

TipAmsterdam Makelaar: Thuis in de buurt

Maar TipAmsterdam doet meer: we presenteren alle huizen met uitgebreide informatie over de buurt. En in combinatie met de persoonlijke ervaringen en hotspots van bewoners. Want iedere buurt in Amsterdam heeft zijn eigen sfeer, charmes en levensstijl. Zodat je huis ook een thuis wordt.

“Amsterdam is een topstad; de architectuur, de schoonheid van de grachten, de diversiteit aan buurten. Als ik ‘s ochtends over de grachten fiets, krijg ik een lach op mijn gezicht.” Roland van Oord, TipAmsterdam Makelaar

TipAmsterdam Makelaar: Transparant en Persoonlijk

TipAmsterdam makelaars houden niet van ‘gladde praatjes’, dragen géén dure pakken en praten in een heldere taal. We werken graag transparant: via je eigen inlog kun je altijd 24/7 in je dossier en we hanteren vaste scherpe aankoop– en verkooptarieven.

Het contact met mensen en samenwerken vinden we leuk; iedereen is weer anders en je komt altijd weer bijzondere verhalen tegen. Ook na het kopen of verkopen van een woning houden we graag goed contact. Starters of doorstromers, het maakt niet uit, het geeft ons vooral voldoening als mensen echt blij zijn en hun plek hebben gevonden.

TIP: en de I dan?

O ja, de I staat voor ‘interactief’. TipAmsterdam Makelaar zorgt ook voor interactie rond koopwoningen op de sociale media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Interessante buurtinformatie, hotspots en persoonlijke verhalen van bewoners vinden een plek op ons buurtblog. Zo bereiken we meer mensen in minder tijd en kan iedereen makkelijk en snel informatie delen over huis én buurt.

NVM en MVA Gecertificeerde Makelaars

TipAmsterdam Makelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). De makelaars zijn Vastgoedgecertificeerd en hebben een jarenlange ervaring in groot Amsterdam. TipAmsterdam Makelaar houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van huizen voor particulieren.

>> Lees meer over NVM en MVA Makelaar